MagicDayEvents aduna o echipa profesionala cu o vasta experienta in organizarea de evenimente, pregatita sa ofere consiliere, dar si sfaturi si solutii practice pentru orice tip de eveniment, de la cele de proportii precum petrecerile de nunta si botez, la cele mai restranse precum organziarea unei zile de nastere sau a unei petreceri private. Indiferent de complexitatea evenimentului, prioritatea echipei noastre este transformarea vizunii clientilor in realitatea unor seri magice in care momentele artistice si toate detaliile legate de acest aspect al petrecerii se imbina perfect, creand atmosfera ideala pentru petreceri de vis.

De ce aveti nevoie de consultanta?

Echipa noastra nu se ocupa doar de organizarea evenimentului in sine, ci ofera si consultanta de specialitate clientilor care apeleaza la servicile MagicDayEvents. Pentru ca prioritatea noastra este transformarea viselor in realitate, sesiunile de consultanta servesc la transpunerea viziunii clientilor in momente de spectacol unice, perfect potrivite pentru fiecare eveniment in parte.

Datorita experientei acumulate in urma organizarii a zeci de evenimente pentru cele mai diverse categorii de clienti, va stam la dispozitie pentru a va ajuta in luarea deciziilor importante legate de momentele artistice ale evenimentului, precum ordinea acestora sau tipul de interpret si efecte speciale potrivite in functie de invitati, tema si amploarea evenimentului. Aceasta intiativa se bucura de un feedback excelent din partea clientilor, cei mai multi reusind sa-si creeze o imagine mult mai clara asupra tipului de eveniment dupa discutiile cu echipa MagicDayEvents.

Tipuri de evenimente

Echipa MagicDayEvents este pregatita pentru organizarea de evenimente de orice tip, intampinand provocarile cu entuziasm si pasiune pentru domeniul de activitate. Indiferent ca organizam o nunta sau o petrecere cu o tema sau un stil mai putin obisnuit, suntem pregatiti pentru a ne implica complet in obtinerea imaginii pictate de client, fara ca acestia sa trebuiasca sa faca compromisuri.

Avem experienta, echipa si echipamentul necesar pentru a organiza orice tip de petrecere:

Petreceri de nunta - pentru petrecerile de nunta punem la dispozitie o formatie nunta live perfecta pentru tinerea invitatilor pe ringul de dans, efecte speciale, masini cu fum greu si planificarea evenimentelor cu momente artistice pe parcursul intregii seri. Orice este legat de partea artistica a organizarii unui astfel de eveniment, inclusiv jocuri de lumini sau sculpturi din gheata, poate fi realizat de echipa noastra.

Petreceri de botez - pentru organizarea botezului perfect trebuie respectata diferenta subtila intre o astfel de petrecere si o petrecere de nunta spre exemplu. Mentinerea echilibrului intre respectarea temei evenimentului si organizarea unei petreceri pline de viata poate veni doar cu ani de experienta, ca in cazul MagicDayEvents.

Alte tipuri de evenimente - sonorizarea de cea mai buna calitate, jocurile de lumini, masina de fum greu si artistii cu care echipa MagicDayEvents colaboreaza, fac posibila organizarea unica a oricarui tip de eveniment, exact asa cum clientii si-l doresc.

MagicDayEvents colaboreaza cu interpreti de renume

Muzica si spectacolul sunt sufletul oricarui eveniment de amploare ce se incheie cu o petrecere, indiferent ca acesta este dedicat nuntii, botezului sau organizat cu alte scopuri. Artistii si interpretii de valoare cu care colaboreaza echipa noastra au un stil muzical versatil, potrivit pentru orice tip de eveniment, iar experienta pe care le este construita cariera inseamna o prestatie impecabila, potrivita pentru cerintele celor mai exigenti clienti.

Oana si Luiza Popescu - surori gemene, interprete de muzica usoara si populara, cautate in special pentru petrecerile de nunta si botez unde reusesc intotdeauna, cu prezenta scenica si vocile de exceptie, sa tina invitatii pe ringul de dans.

George Urziceanu si Taraful - pe maestrul George Urziceanu il recomanda o cariera de exceptie, cu aparitii atat in tara, cat si peste hotare, impreuna cu alti artisti de renume. Pasiunea pentru muzica si colaborarea cu solistele gemene transforma Taraful maestrului George Urziceanu intr-o aparitie de exceptie pentru orice eveniment de proportii.